Mijn winkelmand 0

Over Cindy

 

Ik ben Cindy en hier bij PuurNU, zowel op deze site als in mijn fysieke praktijk, help ik je om alle rust, kalmte, tevredenheid en positiviteit
die je zoekt in jezelf te vinden.

Ik ben in 2012 met PuurNU gestart omdat ik geloof dat we allemaal in staat zijn om ons eigen tevreden padje te bewandelen en deze uiteindelijk, vanuit een groter zelfbewustzijn, ook zelf kunnen creëren.

Bij mij is dit besef gegroeid (en dit groeit nog steeds!) door meer te gaan spelen waardoor mijn perspectief op zaken ontzettend is verandert en nog steeds volop in beweging is.

Deze spelenderwijze verandering van perspectief doet mij meer en meer inzien dat ikzelf verantwoordelijk ben voor hoe ik mijn eigen padje bewandel en creëer.
En dit wens ik iedereen toe ♥

 

Ik geloof in :

→    rust, kalmte en tevredenheid omdat je vanuit die energie tot heel veel in staat bent

→    SPELEN!  omdat een spelende ‘attitude’ je doet inzien wat wel en niet bij je past zonder dat drama je meeneemt

→     verbinding met jezelf omdat je vanuit die verbinding ook de verbinding met anderen aan kan gaan

→     de eigen verantwoordelijkheid omdat alles in jezelf zit en je dus ook alles uit jezelf kan en mag halen

→     Leven! omdat leven je precies laat zien waar  je wat mee kan en mag en dit leven je jou alle tijd geeft er ook iets mee te doén

 

 

En verder

Alles wat binnen PuurNU aangeboden wordt komt uit het diepste van wie ik ben en nog ga worden.
Ik weet namelijk dat alles continue in beweging is; Leven, Ik en PuurNU ook.
Dat maakt dat ik mezelf en PuurNU als pad blijf zien die ik samen met de deelnemers bewandel en waarin ik antwoord op wat ik tegenkom.

Ik leef graag speels, ben graag bezig en weet van mezelf dat mijn hoofd veel sneller denkt dan dat mijn systeem bij kan benen en hoewel dit soms ingewikkeld is vind ik dit ook een enorm pluspunt omdat mijn hoofd helemaal in dienst staat van mij in plaats van andersom.
Mijn hoofd helpt me, geeft geen gekke (pieker)gedachtes (meer) en ondersteunt mij in alles wat ik graag doe en nog wil doen.
Ik herken het als mijn hoofd teveel inzichten en ideeën geeft zodat ik op mijn beurt weer mijn denken wat rust kan geven.

Ik laat me graag verassen door het groeiende aantal mogelijkheden om jezelf te kalmeren en te bevrijden van blokkades en ik probeer alles ook graag uit.
Ik zie mezelf als onderzoeker, als reiziger van mijn eigen pad zowel privé als binnen PuurNU.
Ik ben ik zoals ik elk moment ben en omdat ik dat accepteer is er voor mij geen noodzaak om tegen mezelf te vechten waardoor ik vrijwel altijd in een soort vredige staan van zijn aanwezig ben.

Kortom, ik leef mijn leven, ik bewandel mijn pad en als de paden van anderen mijn pad kruizen lopen we een tijdje samen op.
Of niet.. en dat is ook oké. Want daar geloof ik ook in, alles komt op zijn of haar eigen tijd en jezelf hierin forceren is compleet nutteloos.

Antwoord geven, dat is mijn streven; mijn antwoord aan mezelf en mijn antwoord aan anderen. Mijn antwoord, mijn verantwoordelijkheid.

En dit wens ik iedereen toe! Echte diepe innerlijke vrede in alles wat er IS.
Echte diepe antwoorden vanuit jezelf rekening houdend met je eigen beperkingen en blokkades.
Echt leven met alle ups en downs zonder er door mee genomen te worden.
Gewoon zijn in wat er IS en daarin meebewegen, daarin spelen en experimenteren en daar tevreden mee zijn.